KONTAKTPERSON

VENI HJELPER DEG TRYGT TIL SKYEN MED MICROSOFT 365

Få Windows 10 og alle de kjente office-programmene og mer til, i skyen, kombinert med nødvendig sikkerhet og tilrettelagt for samhandling. Microsoft 365 er pakken dere trenger for god og sikker samhandling. Og veni er partneren som kan hjelpe både med implementering, og å utnytte mulighetene.

Fordeler med Microsoft 365

Med Windows 10 er maskinen din alltid oppdatert. Sikkerhetsfunksjonene gjør at du kan administrere og beskytte brukere, enheter, apper og filer.

Office programmene som Word, Excel, Outlook, PowerPoint er tilgjengelig I skyen, noe som forenkler samhandling I dokumenter.

Teams og sharepoint binder det hele sammen, slik at dere kan få en god filstruktur og samhandlingsplatform (Teams). Med flow kan du sette opp smarte automatiseringer.

Microsoft

Med Stream kan du ta vare på opptak av Teamsmøter. Med verktøy som planner og to do kan du også få prosjektstyringen på plass.

Kort sagt får du her hele samhandlingssuitten som mange mindre og mellomstore bedrifter trenger, kombinert med nødvendige sikkerhetsfunskjoner, automatisk oppdatert I skyen.

LES MER OM PRODUKT

Fordeler ved å velge Veni som partner

  • Vi er lokale, og holder til i Stavanger
  • Microsoftsertifiserte ansatte
  • Egen support, med rask responstid
  • Vi er fremoverlente og proaktive
Microsoft Partner
people

PRISER

Basis

599,-

pr. bruker pr. mnd

Pluss

869,-

pr. bruker pr. mnd

Premium

1159,-

pr. bruker pr. mnd

Om Veni Cloud Marketplace

I Veni Cloud Marketplace samler vi tjenester fra en rekke leverandører. Siden portalen er helautomatisk leverer vi tjenestene i løpet av minutter, slik at du som forhandler sparer tid på unødvendig venting. Med etterskuddsvis fakturering, gode rapporter og uten bindingstider ligger alt til rette for at dere skal lykkes med nettskyen!

SE TJENESTENE I VENI CLOUD MARKETPLACE
Veni Cloud Marketplace

Vi kan kartlegge deres utfordringer – og hjelpe å løse dem

Har dere fått bedriften opp på Microsoft 365? Har overgangen etter migreringen gått knirkefritt eller er det misforståelser og forskjellige arbeidsmetoder ute å går? Utnytter dere potensialet?​

Det å jobbe i skyen skal være både enklere og sikrere for ansatte og dataene til bedriften. ​

Hvis dere ikke føler det helt slik ønsker vi å hjelpe dere med dette.​

Vi starter med å kartlegge arbeidsmetoder hos brukerne deres. Dette gjør vi gjennom en anonym spørreundersøkelse. Responsen på denne undersøkelsen vil tydeliggjøre behovene deres slik at vi kan bidra der det trengs mest.

JA – DETTE JEG MER INFORMASJON OM
Group

Vi hjelper deg i gang med teams – gjerne også med telefoni

Teams er hjertet for all samhandling i Microsoft 365. Vi kan hjelpe deg til å utrnytte Teams smartere, med en kartleggingsworkshop. Vi kan også hjelpe deg i gang med telefoni i Teams, slik at du kan samle all kommunikasjon i Teams.

Du kan også se webinaropptak om teams, og lese våre kundesuksesshistorier ved å klikke på knappen under.

LES MER OM TEAMS HER
image

Mest stilte spørsmål

Hvor sikre er dataene?

Microsoft er et av de selskapene i verden som er best på sikkerhet. Det betyr at dine data er mye sikrere i Microsoft sin varetekt enn de ville vært noe sted (for et sted må de være, om det så er server i kjelleren, serveren til en IT-partner osv).

  1. Datasentre er under fysisk og teknisk sikkerhets-overvåkning 24 timer i døgnet.
  2. Ansatte som har tilgang til servere, går gjennom flere autentiseringer, inkludert biometrisk skanning.
  3. Alle data krypteres både i standby-modus og når de flyttes mellom deg og serverne der dataene er lagret.
  4. Office 365-brukere og administratorer går gjennom totrinnsgodkjenning.
  5. Administrasjonssystem for brukertilgangsrettigheter sikrer at tilgangsrettigheter kan avlisensieres til nivået på filer (mapper).
  6. Dataene dine er alltid dine, og du kan få tilgang til dem når du vil.

Kan vi bruke Microsoft 365 selv om internettforbindelsen er treg?

Ja, det kan du. Du kan også jobbe med office-programmene offline dersom nettet er helt nede, og så heller synce mot skyen når nettet er oppe igjen. Nå som ansatte jobber hjemme, på hytta, på toget så kan internett variere, men Microsoft skal fungere med ulike nett. Teams videomøter er nok det som krever mest båndbredde, så det kan være lurt å skru av video om du skulle være på et dårlig nett.

Hva vil det si å "migrere" til Microsoft 365?

Overføringen til Microsoft 365 inkluderer vanligvis arbeidet med å føre eldre/lokale data over til skytjenester. Dette kan omfatte brukerinformasjon, e-postdata og delte filer og mapper. Migreringen er denne flyttingen av data. Det lønner seg å planlegge først, slik at man for eksempel får en fornuftig filstruktur i sharepoint. Det lønner seg å ha et forprosjekt før migrering for å sikre at man gjør ting riktig fra start. Her kan Veni hjelpe.

Hvorfor trenger jeg en partner? Kan vi ikke bare kjøpe og komme igang selv?

Du får så mye mer utbytte av Microsoft 365 dersom du har ting på plass fra start. At du kommer i gang på riktig måte med brukeradministrasjon, sikkerhet, policies etc. At du har en plan på hvordan strukturen i Teams skal være, og hvordan sharepoint strukturen skal samspille. Ved å velge en partner får du veiledere som har hjulpet mange, som vet hva du bør tenke på og som har tips til hva akkurat du bør gjøre. Vi kan også hjelpe i forhold til planlegging og onboarding. Vi ser at dersom man kommer «skjevt ut» blir det lett litt kaos og unødvendige problemer. Derfor bør du i hvert fall være tilknyttet en partner ved oppstart, med mindre du har inhouse eksperter på Microsoft 365.

Kan jeg endre Microsoft 365-abonnementet etter hvert som bedriftens behov endres?

Ja! Veni kan hjelpe teamet ditt med å velge Abonnementsplanen for Microsoft 365 som passer best til dine behov. Hvis disse behovene endres kan du, når som helst, endre abonnement.

Kan jeg legge til eller fjerne Microsoft 365-abonnementer etter hvert som selskapets antall ansatte endres?

Ja! Du velger om du binder deg for en måned eller et år av gangen. Og ved utløp av en bindingsperiode kan du eliminere bruker. Nye brukere kan legges til når du vil. Og man kan endre bruker på en konto.

Kan jeg kombinere Microsoft 365 med andre Microsoft produkter?

Ja, og det anbefales. Microsoft sine produkter snakker med hverandre, så jo flere produkter du har, jo bedre og mer fullstendig integrerte arbeidsflyter kan vi sette opp. Vi i Veni ser gjerne på muligheter med dere.

Vi bruker ikke alle Windows-PCer i firmaet mitt, kan vi fortsatt bruke Microsoft 365?

Ja. Programmene og tjenestene som er tilgjengelige via Microsoft 365, er tilgjengelige på en rekke plattformer, enhetsformfaktorer og operativsystemer. Windows, Mac OS, iOS, iPad OS og Android støttes alle av Microsoft. Vi i Veni kan hjelpe å sikre at alle enheter settes opp riktig.

Hvordan kan jeg lære opp de ansatte til å bruke Microsoft 365 mer effektivt?

Dette er viktig, og her bør du spille på kompetansen som er i Veni. La oss ta en prat om dette.