KONTAKTPERSON

Virksomhet i en boks med Microsoft 365

Moderne samarbeidsverktøy øker de ansattes mobilitet, motivasjon og ikke minst produktivitet. Å gå i skyen med Microsoft 365 vil gi organisasjonen en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle Office-produkter som Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Å velge Microsoft 365 innebærer mye mer enn å bare flytte e-posten din til skyen. Det vil være til stor hjelp å etablere en helhetlig strategi som strekker seg utover den tekniske konfigurasjonen. Å inkludere adopsjon og endringsledelse med operativ styring vil sikre at brukerne faktisk benytter verktøyene og det tekniske teamet kan håndtere det nye miljøet.

Microsoft 365 består av over 20 produkter. Det kan være vanskelig å vite hvilke man bør bruke til hva, og hvordan arbeidsdagen kan bli mest mulig effektiv. Vi i Veni leverer både Microsoft 365 produktene og tilhørende konsulenttjenester, for å sikre at dere får en smidig overgang og kan nyte full utnyttelse av potensialet i disse.

Samhandling og Microsoft 365

Hvordan få til styring, opplæring og brukeradopsjon​? Hvordan hente ut gevinstene?

Hvilket verktøy skal brukes til hva? Hvordan kan man automatisere, for eksempel, ferieavvikling, anbud og prosjekter? Hvordan kan dere dele relevant informasjon med kunder eller andre stakeholders på en enkel måte og fortsatt ha kontroll?

Det er mange måter dette kan løses på, og svaret vil avhenge av deres hverdag og industri, ta kontakt med oss for å lære mer.

OneDrive, Teams eller SharePoint

Når skal du skal bruke OneDrive, Teams og SharePoint for dokumenthåndtering. Microsoft 365 gir en rekke muligheter for lagring og deling av dokumenter, der man har dokumenthåndtering både i OneDrive, Teams og SharePoint. Så hva skal man bruke når?​

Vi har lang erfaring med dokumenthåndtering, struktur og informasjonsflyt fra flere industrier og kan hjelpe dere med de rette valgene.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi best kan bistå dere med Microsoft 365. 

VI TILBYR TJENESTER INNENFOR DISSE
OMRÅDENE

KARTLEGGING

Før man bygger, så planlegger man. Dette kan vi, og gjør dette sammen med deg. Vi kartlegger muligheter og utformer forslag for å legge de beste føringene for videre utvikling og prototyping.

VÅRE PRODUKTER OG LØSNINGER

Kanskje har du de samme utfordringene som andre? Vi har ferdige produkter og løsninger som raskt kan implementeres og settes i drift hos dere.

PRODUKTUTVIKLING

Har du satt deg fast eller har ideen, men mangler det tekniske teamet? Vi kan overta ansvaret for produktutviklingen

DESIGN OG UX

Alt handler om mennesker. Teknologi kan være så bra det vil, men fungerer det ikke for mennesket som skal bruke den – hjelper det lite. Vi har skarpe design- og UX-team som sikrer  et brukersentrert fokus og styrking av dine konkurransefortrinn i all vår utvikling.

TEST OG MONITORERING

Oppdag potensielle feil før brukeren gjør det. Vi kvalitetssikrer  software og integrasjoner med egne teams som setter opp monitorering på kundenes systemer og utfører tester for å sikre stabil drift og god funksjonalitet.

TRYGG HAVN

Digitale systemer og produkter er ikke vedlikeholdsfrie. Sammen med kundene våre setter vi opp planer for å sikre systemene og legger plan for videreutvikling av funksjonalitet. For flere kunder har vi også tatt oppdraget med å flytte eksisterende løsninger fra lokalt driftsmiljø over til skyen hos Microsoft (Azure), Amazon og Google med god suksess.

KONSULENTER

Har du kontrollen selv og trenger bare litt ekstra hjelp? Det ordner vi! Ta kontakt slik at vi kan finne ut hvem som er den beste hos oss til å bistå dere.