OM VENI

Veni er et teknologi- og innovasjonsselskap som ble etablert av tre gründere sammen med Smedvig i 2018.

Selskapet tilbyr kompetanse på virksomhetsstyring, prosjektledelse, systemutvikling, proptech, bærekraft, energi, VDC, integrasjon, IT-infrastruktur, support og drift av IT-løsninger.

Teknologipartner

Veni kombinerer digitaliseringskompetanse med tung bransjekunnskap for å bidra til riktige valg og utnyttelse av fremtidsrettet teknologi. En proaktiv tilnærming til kunnskapsutvikling gjør oss i stand til å levere de riktige løsningene med den rette teknologien som tilpasses dagens miljøkrav og muliggjør oppnåelse av bærekraftsmål. Vi samarbeider tett med andre leverandører av teknologi for å sikre kvalitet i alle våre leveranser.

Inkubasjon og formidling av teknologikunnskap

Veni har et utstrakt samarbeid med forsknings- og utdanningsinstitusjoner hvor vi sammen utvikler nye ideer og teknologier, og samtidig sikrer synergier mellom institusjoner og industri. Vår kunnskap og erfaring bidrar til videreutvikling av teknologi, løsninger og erfaringer mellom virksomheter og bransjer.

Samarbeidspartnere teknologi

Gjennom vårt partnerskap med Microsoft, HPE, Aruba, Huawei, Cisco, Nexans, VMware, Trend, Lenovo, HP, Dell og Fortinet sikrer vi de beste leveransene og løsningene for markedet.

Navnet Veni

Veni er et historisk navn for Smedvig og har smykket fire av rederiets skip.

Visjon - Bygge for fremtiden

Vi skal bygge noe verdifullt som varer og som setter preg på utviklingen i samfunnet.

Utholdenhet

Ting tar tid, men vi tenker langsiktig. Vi tror på det vi gjør, og står løpet.

Entreprenørskap

Vi er nysgjerrige, innovative og lærevillige. Vi tør å satse på nye områder når muligheter åpner seg.

Tillit

Vi er til å stole på, vi spiller med åpne kort, vi er en positiv og solid aktør i samfunnet.

 

SAMFUNNSANSVAR

I flere år har Veni støttet sport og kultur i Stavanger regionen.

OM SMEDVIG

Peder Smedvig etablerte sitt første selskap i 1915. Mer enn hundre år senere er hans visjon, det å gripe mulighetene som vil endre samfunnet, fortsatt førende for ethvert Smedvig-selskap. Uavhengig av bransje eller type industri, ønsker Smedvig å bygge noe verdifullt som varer.

Veni er ett selskap under den samme ledestjernen | www.smedvig.com

VENIANSATT

Vi ser etter mennesker som deler våre verdier og vår forretningsfilosofi. Mennesker som viser entreprenørskap, utholdenhet og tillit, og som lar seg inspirere av å utforske nye muligheter.