Pressemelding: Petter Alfsen ny administrerende direktør i Veni AS

Foto: Petter Alfsen ny administrerende direktør i Veni AS.

Nils Olav Nergaard har gjennom snart fire år lagt ned et formidabelt arbeid i etablering og utvikling av et framtidsrettet og nytenkende teknologiselskap med solid forankring i regionen. På den bakgrunnen har han nå i samråd med styret valgt å tre tilbake fra stillingen som daglig leder i Veni AS.

Styret takker Nergaard for innsatsen. Samtidig er styret glad for at Nergaard har takket ja til også å bidra i den videre utviklingen av selskapet som medlem i Styret.

Petter Alfsen tiltrer stillingen som administrerende direktør i Veni AS – med umiddelbar virkning. Alfsen er en av 3 gründere i Veni, og har vært COO/Markedsdirektør siden oppstarten i 2018. Han kom da fra stillingen som Regionsdirektør for Atea i Rogaland og Agder og medlem av det norske lederteamet.

Alfsen har lang erfaring fra ledende stillinger i IT teknologi bransjen.Jeg er glad for å kunne annonsere at Petter Alfsen blir administrerende direktør i Veni, sier Odd Torland, Styreleder i Veni, og fortsetter: Petter har gjort en strålende jobb som COO og som leder av den største forretningsenheten i Veni siden oppstarten. Han har også mange års ledererfaring fra it-bransjen og et godt nettverk i Norge – som er av strategisk betydning for Veni.

Vi ser frem til Petters bidrag som administrerende direktør i Veni.

Med vennlig hilsen,

Odd  Torland
Styreleder Veni AS