Pressemelding: Kristin Stømer Frafjord – Ny leder for Bygge smart | Veni AS

Foto: Kristin S. Frafjord – Ny leder for Bygge smart

Kristin Stømer Frafjord blir ny leder for Bygge smart fra 01.02.2022. Kristin kommer fra Kruse Smith Entreprenør AS, hvor hun har hatt stillingen som Regionsdirektør Vest. Kristin går inn i ledergruppen med ansvar for VDC, bærekraft og Life@site.

Jeg ser frem til å være med å bygge noe unikt. Veni er i ferd med å ta en posisjon som svarer opp et behov i markedet. Både byggherrer og entreprenører trenger å tenke nytt i planlegging av nye prosjekt. Kombinasjonen av nye, digitale arbeidsmetoder, bærekraft og domenekunnskap gjør oss til en spennende og aktuell aktør. Dette trigger virkelig utviklingsgenet i meg, sier Frafjord.

Jeg er glad for å få Kristin med i ledergruppen sier daglig leder Petter Alfsen. Kristin har lang erfaring fra bygg og anleggsbransjen, er utdannet bygg-ingeniør og har Executive master of management fra BI.

Veni er en teknologi- og kompetansebedrift som kan hjelpe byggebransjen mot en mer bærekraftig fremtid. Utfordringen er å få til samspill og bærekraftig verdiskapning i en bransje som utfordres med tøffe marginer, varierende oversikt i prosjektene og et stort forbedringspotensial når det kommer til ressursutnyttelse og gjenbruk.  Bærekraft er blitt en hygienefaktor både i prosjekt og i selskapsdrift. Kompleksitet, lovverk og tempo i bransjen forutsetter robuste digitale løsninger.  Veni leverer kompetanse til byggeprosesser som bærekraft, digitale IT-løsninger, roller og lederstøtte for byggeprosessen.  Vi lanserer denne våren det digitale plan-verktøyet life@site.

Med vennlig hilsen,
Petter Alfsen
CEO | Daglig leder – Veni AS