Kontakt oss

Enkel drift og bruk av Næringsbygg

Vår erfaring gir deg trygghet for valg av smarte løsninger for dine behovVår kompetanse innenfor byggautomasjon, adgangskontroll, energi og IT infrastruktur hjelper dere med å designe, bygge og drifte bygg som er både enkle å drifte og bruke. 

Vi kan teknisk byggdrift og IT-drift

Vi dekker kompetansegapet mellom teknisk byggdrift og IT-drift. Vi designer, bygger og drifter digitale løsninger som sikrer en effektiv bruk av arbeidsplassen. 

For å kunne levere bedre tjenester til eiere, driftspersonell og brukere av bygg har vi valgt å samle vår kompetanse på byggautomasjon og adgangskontroll sammen med vår kompetanse på skybasert infrastruktur og nettverk i samme forretningsenhet.

Sammen leverer vi en spennende miks av produkter og tjenester som er skreddersydd for moderne bygg. 

Vi leverer nøkkelferdige løsninger inkludert all nødvendig Hardware og lisenser, enten som prosjekter eller som en tjenester. 

Byggautomasjon og Teknologi

Hvordan optimalisere næringsbygg gjennom byggautomasjon og teknologi?

I en verden hvor bygg må bli mer bærekraftige og energivennlige spiller byggtekniske systemer og løsninger en viktig rolle. Systemene må samspille sømløst med miljøet, bygningene og brukerne, og sørge for at det oppleves enkelt å bygge, drifte og eie. Vi har satt sammen et spekter av tjenester som dekker alle disse behov.

Veni har partnerskap med flere av de største og mest innovative teknologileverandørene som; Microsoft, Lenovo, Tridium og AirThings.