Windows 11 er her!

Windows 11 ble lansert 5 oktober. Windows 10 har blitt 6 år, og nå er tiden inne for nye funksjoner og ett nytt design.

Er du og din bedrift klar for en ny opplevelse? Les mere om høydepunktene i Windows 11 under.

Her er 11 høydepunkter i denne utgivelsen:

1. Det nye designet og lydene er moderne, friske, rene og vakre, og gir deg en følelse av ro og letthet.

2. Med Start har Microsoft satt deg og innholdet ditt i sentrum. Start bruker kraften i skyen og Microsoft 365 til å vise deg de siste filene dine, uansett hvilken enhet du så dem på.

3. Snap Layouts, Snap Groups og Desktops gir en enda kraftigere måte å multitaske og optimalisere skjermeiendommen din.

4. Chat fra Microsoft Teams integrert i oppgavelinjen gir en raskere måte å kommunisere og samhandle.

5. Widgets, en ny tilpasset feed drevet av AI, gir en raskere måte å få tilgang til informasjonen du bryr deg om, og med Microsoft Edge -funksjoner i verdensklasse, hastighet og produktivitet kan du få mer gjort på nettet.

6. Windows 11 leverer den beste Windows noensinne for spill og låser opp hele potensialet i systemets maskinvare med teknologi som DirectX12 Ultimate, DirectStorage og Auto HDR. Med Xbox Game Pass for PC eller Ultimate får du tilgang til over 100 PC-spill av høy kvalitet for å spille på Windows 11 til en lav månedlig pris. (Xbox Game Pass selges separat.)

7. Windows 11 kommer med en ny Microsoft Store som er ombygd med et helt nytt design som gjør det lettere å søke og oppdage favorittappene, spillene, programmene og filmene dine på en klarert plassering. Vi ser frem til å fortsette vår reise for å bringe Android -apper til Windows 11 og Microsoft Store gjennom vårt samarbeid med Amazon og Intel; dette starter med en forhåndsvisning for Windows Insiders i løpet av de kommende månedene.

8. Windows 11 er den mest inkluderende utformede versjonen av Windows med nye tilgjengelighetsforbedringer som ble bygget for og av mennesker med nedsatt funksjonsevne.

9. Windows 11 låser opp nye muligheter for utviklere. Vi åpner butikken slik at flere utviklere og uavhengige programvareleverandører (ISV) kan bringe appene sine til butikken, forbedre utviklingen av native og web-applikasjoner med nye utviklerverktøy, og gjøre det lettere for deg å oppdatere utseendet på alle våre appdesign og opplevelser.

10. Windows 11 er optimalisert for hastighet, effektivitet og forbedrede opplevelser med berøring, digital penn og taleinngang.

11. Windows 11 er operativsystemet for hybridarbeid, og gir nye opplevelser som fungerer slik du jobber, er sikre i design og enkle og kjente for IT å distribuere og administrere. Bedrifter kan også teste Windows 11 i forhåndsvisning i dag i Azure Virtual Desktop, eller ved generell tilgjengelighet ved å oppleve Windows 11 i den nye Windows 365.

Kilde: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2021/08/31/windows-11-available-on-october-5/

Ta kontakt med oss i Veni, for mere informasjon om Windows 11, og hvordan vi kan sikre en god utrulling av Windows 11 i din bedrift.

Du kan lese litt mere om hvordan Microsoft har satt minimumskravene for å kjøre Windows 11 her.