KONTAKTPERSON

Det har aldri vært enklere å bygge en helt tilpasset løsning

Nå kan du selv bygge akkurat den Microsoft 365 løsningen du ønsker. Ved hjelp av Power Platform kan vi automatisere og bygge apper som understøtter dine arbeidsflyter, slik at du jobber smart. Du kan også legge til den tilleggfunksjonaliteten du trenger i løsningen med et klikk fra Veni Cloudshop. Slik får du en løsning tilpasset din bedrift. Du får din ideelle løsning, og du får alt på en og samme faktura.

Power Platform sammen med Microsoft 365

Apper og tilhørende funksjonalitet kan både redusere (unødvendig) tidsbruk og gjøre hverdagen enklere for brukere og administrasjon. Utfordringen er ofte tilhørende kostnader og tidsbruk med et klassisk app-utviklingsløp. Ved å bruke Microsoft sin Power plattform trenger man ikke å bekymre seg for dette. En enkel app kan være klar på noen dager!

En soleklar fordel er at disse appene henger sammen med Microsoft 365. Data og informasjon kan hentes fra f.ex Excel. Dere kan raskt få apper som passer inn i systemene dere allerede bruker.

En Power plattform i organisasjonen sørger også for en smidig implementering av kunstig intelligens (AI) og automasjon. Så kan dere fokusere mer på mulighetene og mindre på mengdearbeidet.

Cven

HVORFOR POWER PLATFORM?

apper

Apper

Med denne løsningen vil dere raskt få ny innsikt i status og fremtidige muligheter for bedriften. Videre er det enkelt å lage apper som løser ulike forretningsbehov, tilpasset deres organisasjon og knyttet til deres eksisterende Microsoft-programmer.

Kort fortalt, dette er den raskeste veien til utvikling av kostnadseffektive apper for bedriften. Ønsker dere å forenkle en prosess eller generell administrasjon, kan dere med Power Platform få enkle apper på telefonen med automatisering i bakkant ila. få dager.

smpp

Styrken i Microsoft Power Platform

Tilpasningen av AI er vanskelig for flere organisasjoner og krever kunnskap og programvare. Microsoft introduserte Power Platform for å enkelt lage apper med et minimum av kode og utnytte kunstig intelligens og slik fylle gapet mellom AI-verden og forskjellige organisatoriske behov.

Veni tilbyr profesjonelle Power Platform- og PowerApps-konsulenttjenester, tilpassede forretningsapplikasjoner som takler høy grad av kompleksitet, dataintegrering og analyseløsninger. Våre erfarne konsulenter vil hjelpe deg med å utnytte PowerApps i organisasjonen din og lage skreddersydde løsninger som tjener dine forretningsbehov.

visual-data

Visualisering av data

Man kan gjerne visualisere dataene man har “rett ut av esken” men dette gir ikke alltid den verdien og innsikten man ønsker. Med Power Platform kobler vi  ulike datakilder sammen med forretningsplanen og Power BI og visualiserer disse slik at dere raskt får ønsket oversikt og konkret verdi fra dataene.

integration

Dataintegrasjonstjenester

Teamet vårt har mange års erfaring med dataintegrasjonsløsninger, og vi vil hjelpe deg med å utføre PowerApps-integrering med flere datakontakter, inkludert Microsoft Project Online, SharePoint, Dynamics 365-applikasjoner, etc.

data helst

Data fra hvor som helst

Vi kan koble til praktisk talt alle systemene du bruker, opprette nødvendige datastrømmer og bygge kraftige apper uten problemer og med minimumskode. Bruk bedriftsdataene dine til det fulle og automatiser med letthet!

kodelos

Kodeløs programmering

Vi bruker Microsoft Power Platform for å hjelpe organisasjoner med å implementere løsninger med enkel kode som forbedrer forretningsprosesser, øker gjennomsiktigheten og løser spesifikke forretningsproblemer med kraftige apper som kan opprettes i løpet av få dager.

power-automate-og-ai

Power Automate og AI

Automatisering oppnår umiddelbare og varige resultater. Kombiner intelligens med automatiserte arbeidsflyter gjennom innebygd AI og integrerte applikasjoner.

VELG FLERE TILLEGGSTJENESTER

keeper-logo

Keeper er en skybasert passordbehandling som kan hjelpe deg med å lage sterkere passord og holde disse passordene sikre. Det er også et digitalt hvelv der du kan lagre passord, påloggingsinformasjon, filer, kredittkortinformasjon og annet konfidensielt digitalt innhold.

signnow

SignNow tilbyr en prisbelønt løsning for e-signatur som brukes av millioner av mennesker over hele verden for å redigere, signere og sende dokumenter for signatur på hvilken som helst enhet, stasjonær eller mobil.

DocuSign_Logo

DocuSign er en eSignatur programvare som gjør det enkelt å signere, sende og forvalte dokumenter til enhver tid, hvor som helst på PC, mac, ipad og smartphone. Det erstatter utskrift, fax og skanning av dokumenter.

letsignit

Letsignit gjør det mulig å integrere bannere i e-post signaturer, for å skille meldingene i henhold til samarbeidspartnere og publikum (internt eller eksternt) samt planlegge visningen etter dato.

teamviewer

Teamviewer fungerer som et kontrollverktøy for IT-administratorer – både langt borte og i nærheten – og gir dem direkte tilgang til feilsøkingssystemer, overvåkning av prosesser og gjennomføring av oppdateringer.

Printix_logo

Printix gjør det mulig for kunder å installere, bruke og opprettholde et sky-styrt printermiljø, raskt, effektivt og serverfritt.

Dropbox_logo

Dropbox Det fungerer som et kontrollverktøy for IT-administratorer – både langt borte og i nærheten – og gir dem direkte tilgang til feilsøkingssystemer, overvåkning av prosesser og gjennomføring av oppdateringer.

adobe-logo

Adobe Creative Cloud er en samling av over 20 skrivebordsprogrammer og mobilapplikasjoner og -tjenester for blant annet foto, design, video, web og UX. Et must for mange som jobber med grafisk materiale av noe slag.

RELATERTE SIDER

MICROSOFT 365

Få Windows 10 og alle de kjente office-programmene og mer til, i skyen, kombinert med nødvendig sikkerhet og tilrettelagt for samhandling.

PRODUKTOVERSIKT

Microsoft 365 kombinerer de kjente office produktene, Microsoft teams, Windows og EMS/sikkerhet. Les mer om produktet Microsoft 365 og hva det inkluderer av tjenester.

MICROSOFT TEAMS

Microsoft Teams binner sammen alle tjenestene i Microsoft 365 i en kommunikasjons- og samhandlings-hub. På mange måter kan du si det er hjertet i Microsoft 365. Vi leverer også telefoni i Teams.

MICROSOFT 365 PRISER

Vi er helt transparente når det gjelder priser. Det er en kostnad forbundet med etablering, det er løpende programvarekostnader og det er supportpakke-kostnader. Vi viser frem hele kostnadsbilde, slik at det ikke blir noen overraskelser.

MICROSOFT 365 IMPLEMENTINGSRUTINER

Vi hjelper deg fra start til suksess.
Vi hjelper deg med alt fra planlegging til opplæring.